Jag tycker att jag överlag är ganska uppdaterad och med i matchen vad gäller ny teknik. Allt som oftast är det jag som är först att implementera en nyligen utvecklad och spännande metod på jobbet och så. På det privata planet gäller ungefär samma sak. Det handlar visserligen inte något tvångsmässigt, som att byta mobiltelefon en gång i månaden eller skaffa ny och större teve så fort det kommer ut en ny maskin på marknaden med högre upplösning, bättre och skarpare definition, mer tryck och pondus i svärta eller oöverträffad rytmik och följsamhet även i riktigt snabba scener. Jag måste helt enkelt inte alls ha de där grejerna bara för att liksom. Man jag har så gott som alltid koll på vad som gäller ifall jag skulle vilja köpa något. Hur som helst har det visat sig att jag nästan inte har någon koll alls på det här med SEO Hosting. Vilket man kan tycka att jag borde ha rimligtvis. Men här har vi alltså ett område där mina kunskaper är bristfälliga. Jag får ta och åtgärda det när tillfälle ges.