Vissa får aldrig nog verkar det som onekligen. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga om den saken. Det är väl inte så mycket någon kan göra. Jag antar på något sätt att det alltid kommer vara på det viset tragiskt nog. Något förbud kommer troligtvis inte att bli aktuellt. Nej, tror faktiskt att ett vaccin mot AIDS kommer före ett sådant förbud. Vilket kanske är en bättre grej på det stora hela ändå. Eller det är väl klart att det är så. Nej, jag tvekar inte det minsta på den punkten. Jag tvekar inte heller när jag säger att Goats Heap Soup är en gravt underskattad Stonesplatta. Jag tycker faktiskt att den är riktigt bra, inte lika suverän som det rena klassikerna förstås men väldigt bra. Men av någon anledning så är det många även riktiga stoneskännare som anser att den är rejält bottennap. Men det är faktiskt helt fel. Det är jus förstås ganska subjektivt, folk får tycka vad de vill som att rosa barnkläder är larvigt (jag tycker det är fint) etc. Men det stör mig lite när folk avfärdar saker av fel anledning.